Conopida la tigaie cu pesmet si usturoi
Porții:
3
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
10min
Ingrediente
- 400 Grame - Conopida fiarta
- 2 Linguri (30ml) - Ulei de masline
- 100 Grame - Pesmet Penny
- 5 Grame - Granule usturoi
- 1 Gram - Sare de masa
Instrucțiuni de preparare
Se fierbe conopida. Se scurge, apoi se pune un pic in tigaia cu ulei de măsline încins peste care se adaugă pesmet, usturoi granulat si sare dupa gust.
Se tine pe foc 2 minute si se amesteca doar mișcând tigaia pentru a se păstra bucățelele de conopida întregi.
Informații nutriționale
Proteine: 11%
Carbohidrați: 49%
Grăsimi: 40%
Valori nutriționale pentru o porție de 179g | |
Calorii | 993 kj / 237.27 kCal |
Grăsimi | 11.05 g |
din care | |
Saturate | 0.23 g |
Ne-Saturate | 0.81 g |
Carbohidrați | 30.76 g |
din care | |
Zaharuri | 4.24 g |
Fibre | 3.07 g |
Proteine | 6.73 g |
Sare | 883.33 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...