Conopida la tigaie cu pesmet si usturoi

Conopida la tigaie cu pesmet si usturoi
Porții: 3
Timp de preparare: 5min
Timp de gătire: 10min

Ingrediente

  • 400 Grame - Conopida fiarta
  • 2 Linguri (30ml) - Ulei de masline
  • 100 Grame - Pesmet Penny
  • 5 Grame - Granule usturoi
  • 1 Gram - Sare de masa

Instrucțiuni de preparare

Se fierbe conopida. Se scurge, apoi se pune un pic in tigaia cu ulei de măsline încins peste care se adaugă pesmet, usturoi granulat si sare dupa gust.

Se tine pe foc 2 minute si se amesteca doar mișcând tigaia pentru a se păstra bucățelele de conopida întregi.

Informații nutriționale

Proteine: 11%
Carbohidrați: 49%
Grăsimi: 40%
Valori nutriționale pentru o porție de 179g
Calorii 993 kj / 237.27 kCal
Grăsimi 11.05 g
din care
Saturate 0.23 g
Ne-Saturate 0.81 g
Carbohidrați 30.76 g
din care
Zaharuri 4.24 g
Fibre 3.07 g
Proteine 6.73 g
Sare 883.33 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România

Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
  • Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
  • Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
  • Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
  • Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
  • Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
  • și multe multe altele...
Află mai multe detalii
CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK