Conopida la cuptor cu parmezan
![Conopida la cuptor cu parmezan](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/c86a693e-119a-4bc8-ae50-55c53bd80c29.png)
Porții:
4
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 800 Grame - Conopida
- 4 x Catel (20g) - Usturoi
- 30 Mililitri - Suc natural de lamaie
- 20 Mililitri - Ulei de masline
- 30 Grame - Parmezan
- 1 Gram - Condimente
Instrucțiuni de preparare
- Cuptorul se preincalzeste la 180 grade C.
- Conopida se spala, se curata de cotoare, astfel incat sa se obtina buchetele mici de conopida.
- Se aranjeaza intr-o tava de copt si se stropeste cu ulei de masline, se adauga sarea, piperul, usturoiul si zeama de lamaie.
- Se amesteca foarte bine si se coace in cuptor timp de 10 minute.
- Se amesteca pentru a se coace uniform.
- Se scoate din cuptor, se presara cu parmezan ras si se da iar la cuptor timp de 10 minute sau pana cand se topeste parmezanul, iar conopida devine aurie.
Informații nutriționale
Proteine: 19%
Carbohidrați: 36%
Grăsimi: 45%
Valori nutriționale pentru o porție de 225g | |
Calorii | 558 kj / 133.34 kCal |
Grăsimi | 7.39 g |
din care | |
Saturate | 1.3 g |
Ne-Saturate | 0.73 g |
Colesterol | 6.6 mg |
Carbohidrați | 13.26 g |
din care | |
Zaharuri | 3.94 g |
Fibre | 4.1 g |
Proteine | 7.1 g |
Sare | 175.52 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...