Conopidă cu maioneză falsa
Porții:
10
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 350 Grame - Conopida
- 150 Grame - Iaurt grecesc 10% Kolios
- 2 x Catel (10g) - Usturoi
- 10 Grame - Mustar
Instrucțiuni de preparare
Se fierbe conopida, se lasă la răcit apoi se dă prin blender.
Maioneza se face din 150 de gr de iaurt grecesc 10% grăsime, un galbenus de ou fiert si o linguriță de muștar.
Se amesteca cu conopida, se adauga 2 căței de usturoi pisat si sare dupa gust.
Pofta bună!
Informații nutriționale
Proteine: 21%
Carbohidrați: 36%
Grăsimi: 43%
Valori nutriționale pentru o porție de 52g | |
Calorii | 128 kj / 30.71 kCal |
Grăsimi | 1.58 g |
din care | |
Saturate | 1.05 g |
Ne-Saturate | 0.49 g |
Carbohidrați | 2.91 g |
din care | |
Zaharuri | 1.29 g |
Fibre | 0.75 g |
Proteine | 1.68 g |
Sare | 64.02 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...