Clătită de ovăz cu crema de brânza si somon

Clătită de ovăz cu crema de brânza si somon
Porții: 1
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 5min

Ingrediente

2 Oua mici - S (100g) - Ou crud
20 Grame - Faina integrala de ovaz - Ceressa
50 Grame - Lapte de ovaz Alpro
30 Grame - Crema de Branza - Latti
50 Grame - Rosii
50 Grame - Salata verde
50 Grame - Somon

Instrucțiuni de preparare

Se amesteca ouăle, făina si laptele, se prăjesc pe tigaie pe ambele părți. Se unge clătita cu crema de brânza si se adaugă legumele si somonul.

Informații nutriționale

Proteine: 29%
Carbohidrați: 24%
Grăsimi: 47%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1630 kj / 389.61 kCal
Grăsimi 20.81 g
din care
Saturate 3.12 g
Ne-Saturate 5.61 g
Colesterol 372 mg
Carbohidrați 23.36 g
din care
Zaharuri 0.77 g
Fibre 1.1 g
Proteine 28.21 g
Sare 156 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook