Ciuperci umplute cu legume
Porții:
4
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 1000 Grame - Ciuperci champignon
- 100 Grame - Masline mamut
- 2 Bucati (200g) - Ardei capia/kapia
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 50 Grame - Patrunjel verde
- 50 Mililitri - Ulei - Clas
- 1 Catel (5g) - Usturoi
Instrucțiuni de preparare
Se spală ciupercile, se rup codițele și se pun intr o tava. Codițele, ardeiul, măslinele, ceapa și pătrunjelul se taie mărunt și se pun intr un bol. Deasupra se pisează cățelul de usturoi și se adaugă 5 linguri de ulei. Se pun sare și piper după gust. Se lasă 10 minute umplutura, apoi se aseaza in ciuperci și se pun la cuptor.
Informații nutriționale
Proteine: 10%
Carbohidrați: 33%
Grăsimi: 57%
Valori nutriționale pentru o porție de 376g | |
Calorii | 1008 kj / 240.86 kCal |
Grăsimi | 16.28 g |
din care | |
Saturate | 1.74 g |
Ne-Saturate | 11.23 g |
Carbohidrați | 21.72 g |
din care | |
Zaharuri | 9.02 g |
Fibre | 7.41 g |
Proteine | 6.68 g |
Sare | 22.71 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...