Ciuperci umplute cu carne tocată de curcan - Healthy meal

Ciuperci umplute cu carne tocată de curcan - Healthy meal

Porții: 6
Timp de preparare: 20min
Timp de gătire: 40min

Ingrediente

320 Grame - Ciuperci champignon
300 Grame - Pulpa de curcan
5 Grame - Piper negru
1 Lingura rasa (16g) - Sare himalaya
1 Ou mediu - M (60g) - Ou crud
5 Grame - Patrunjel uscat
40 Grame - Ceapa

Instrucțiuni de preparare

Într-un bol amestecăm carnea de curcan (tocată), oul, ceapa mărunțită și mirodeniile. Așezăm ciupercile într-o tavă cu hârtie de copt, iar apoi le umplem cu compoziția făcută. Introducem tava la cuptorul preîncălzit timp de 35-40 minute. Eu nu am folosit deloc ulei, însă se pot stropi ciupercile cu puțin ulei de măsline.

Mai multe preparate găsiți pe Instagram : larisabaritchi

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 386 kj / 92.18 kCal
Grăsimi 3.68 g
din care
Saturate 1.55 g
Ne-Saturate 2.8 g
Colesterol 42.5 mg
Carbohidrați 3.47 g
Proteine 10.74 g
Sare 38.5 mg
Proteine
46.6%
10.74g
Carbohidrați
15.05%
3.47g
Grăsimi
38.35%
3.68g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook