Ciuperci umplute cu carne tocată de curcan - Healthy meal

Porții:
6
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 320 Grame - Ciuperci champignon
- 300 Grame - Pulpa de curcan
- 5 Grame - Piper negru
- 1 Lingura rasa (16g) - Sare himalaya
- 1 Ou mediu - M (60g) - Ou crud
- 5 Grame - Patrunjel uscat
- 40 Grame - Ceapa
Instrucțiuni de preparare
Într-un bol amestecăm carnea de curcan (tocată), oul, ceapa mărunțită și mirodeniile. Așezăm ciupercile într-o tavă cu hârtie de copt, iar apoi le umplem cu compoziția făcută. Introducem tava la cuptorul preîncălzit timp de 35-40 minute. Eu nu am folosit deloc ulei, însă se pot stropi ciupercile cu puțin ulei de măsline.
Mai multe preparate găsiți pe Instagram : larisabaritchi
Informații nutriționale
Proteine: 44%
Carbohidrați: 19%
Grăsimi: 37%
Valori nutriționale pentru o porție de 124g | |
Calorii | 385 kj / 92.03 kCal |
Grăsimi | 3.79 g |
din care | |
Saturate | 1.92 g |
Ne-Saturate | 3.62 g |
Colesterol | 79.7 mg |
Carbohidrați | 4.38 g |
din care | |
Zaharuri | 1.61 g |
Fibre | 1.76 g |
Proteine | 10.27 g |
Sare | 2726.43 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...