
Ciuperci cu sos alb
Porții:
4
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
500 Grame - Smântână pentru gătit LaDorna 20% grasime
750 Grame - Ciuperci feliate la borcan calitatea I Freshona
5 x Catel (25g) - Usturoi
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
20 Grame - Unt
Instrucțiuni de preparare
Se trag ciupercile în unt și se adaugă smântână. Se asezonează după gust cu usturoi și condimente.
Informații nutriționale
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1419 kj / 339.13 kCal |
Grăsimi | 29.83 g |
din care | |
Saturate | 16.12 g |
Ne-Saturate | 0.01 g |
Carbohidrați | 8.19 g |
din care | |
Zaharuri | 4.25 g |
Fibre | 0.12 g |
Proteine | 7.69 g |
Sare | 125 mg |
Proteine
9.07%
7.69g
7.69g
Carbohidrați
9.66%
8.19g
8.19g
Grăsimi
81.27%
29.83g
29.83g

Descarcă aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii