Ciuperci cu sos alb

Ciuperci cu sos alb

Porții: 4
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 20min

Ingrediente

500 Grame - Smântână pentru gătit LaDorna 20% grasime
750 Grame - Ciuperci feliate la borcan calitatea I Freshona
5 x Catel (25g) - Usturoi
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
20 Grame - Unt

Instrucțiuni de preparare

Se trag ciupercile în unt și se adaugă smântână. Se asezonează după gust cu usturoi și condimente.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1419 kj / 339.13 kCal
Grăsimi 29.83 g
din care
Saturate 16.12 g
Ne-Saturate 0.01 g
Carbohidrați 8.19 g
din care
Zaharuri 4.25 g
Fibre 0.12 g
Proteine 7.69 g
Sare 125 mg
Proteine
9.07%
7.69g
Carbohidrați
9.66%
8.19g
Grăsimi
81.27%
29.83g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook