Ciuperci cu sos alb

Porții:
4
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 500 Mililitri - Smântână lichida pentru gătit 20% grasime - LaDorna
- 750 Grame - Ciuperci feliate la borcan calitatea I (champignons in slices) - Freshona
- 5 x Catel (25g) - Usturoi
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 20 Grame - Unt
Instrucțiuni de preparare
Se trag ciupercile în unt și se adaugă smântână. Se asezonează după gust cu usturoi și condimente.
Informații nutriționale
Proteine: 8%
Carbohidrați: 11%
Grăsimi: 81%
Valori nutriționale pentru o porție de 325g | |
Calorii | 1408 kj / 336.41 kCal |
Grăsimi | 29.84 g |
din care | |
Saturate | 18.84 g |
Ne-Saturate | 10.98 g |
Colesterol | 10.75 mg |
Carbohidrați | 8.76 g |
din care | |
Zaharuri | 5.07 g |
Fibre | 4.06 g |
Proteine | 6.76 g |
Sare | 1826.06 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...