Ciorba vegetariană cu linte
Porții:
8
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 230 Grame - Linte Cirio
- 240 Grame - Fasole albă boabe - O'Green
- 300 Grame - Orez fiert
- 50 Grame - Ceapa verde
- 30 Grame - Ceapa
- 1 Bucata (100g) - Morcovi
- 100 Grame - Telina
- 100 Grame - Varza
- 50 Grame - Leurda
- 100 Grame - Salata verde
- 20 Grame - Patrunjel verde
- 20 Grame - Leustean
- 2 Linguri (30ml) - Ulei de masline
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 5 Grame - Piper negru
- 1 Cana (250g) - Bulion Sultan
- 10 Grame - Ardei iute
Instrucțiuni de preparare
Pregătim zarzavaturile și orezul fiert.
Intr-o oala se pune uleiul de măsline și se caleste ceapa, morcovul și țelina. Se pune apa, bulionul, sarea, piperul, puțin pătrunjel și se lasă sa fiarbă. Când începe sa clocotească se pune și varza.
Când zarzavaturile sunt fierte se adauga leurda, salata, fasolea, lintea din conserve și orezul. Se mai lasă câteva minute, se pune ardeiul iute, pătrunjelul și leușteanul și se ia deoparte.
Informații nutriționale
Proteine: 14%
Carbohidrați: 62%
Grăsimi: 24%
Valori nutriționale pentru o porție de 205g | |
Calorii | 722 kj / 172.61 kCal |
Grăsimi | 4.63 g |
din care | |
Saturate | 0.15 g |
Ne-Saturate | 0.41 g |
Carbohidrați | 26.69 g |
din care | |
Zaharuri | 4.31 g |
Fibre | 5.22 g |
Proteine | 6.05 g |
Sare | 1435.31 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...