Ciorba din rasol de vita cu os
Porții:
20
Timp de preparare:
25min
Timp de gătire:
120min
Ingrediente
- 850 Grame - Rasol vita cu os
- 40 Grame - Telina apio
- 40 Grame - Telina frunze
- 145 Grame - Morcovi
- 85 Grame - Ardei gras
- 25 Grame - Ardei capia/kapia
- 90 Grame - Ceapa
- 35 Grame - Ceapa verde
- 400 Grame - Pulpa de rosii cuburi - Cirio
- 1 Lingurita cu varf (8g) - Sare himalaya
- 30 Grame - Leustean
- 1 Ou mare - L (70g) - Ou de gaina
- 25 Grame - Patrunjel verde
- 500 Grame - Bors
- 1 Lingurita (5ml) - Ulei Floriol
- 5000 Mililitri - Apa
Instrucțiuni de preparare
Carnea, spalata in prealabil, o taiem in bucati potrivite si o punem la fiert in 3 l apa rece impreuna cu osul. Adunam spuma formata.
In timp ce fierbe carnea, tocam legumele dupa bunul plac si le calim in putin ulei.
Cand carnea este aproape fiarta, punem legumele, completam cu apa fiarta, adaugam rosiile, borsul si mai lasam sa fiarba ~20 de minute.
Optional facem zdrente dintr-un ou si punem verdeata.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 55%
Carbohidrați: 15%
Grăsimi: 30%
Valori nutriționale pentru o porție de 367g | |
Calorii | 328 kj / 78.49 kCal |
Grăsimi | 2.65 g |
din care | |
Saturate | 0.95 g |
Ne-Saturate | 1.57 g |
Colesterol | 14.8 mg |
Carbohidrați | 2.88 g |
din care | |
Zaharuri | 0.76 g |
Fibre | 0.76 g |
Proteine | 10.68 g |
Sare | 413.4 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...