Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie
Porții: 4
Timp de preparare: 30min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

1 Bucata (100g) - Ceapa
200 Grame - Sfecla rosie
5 x Catel (25g) - Usturoi
2 Bucati (200g) - Morcovi
150 Grame - Cartofi albi
100 Grame - Bulion - Drag de România
200 Grame - Smântână 20% Vreau din Romania
50 Grame - Patrunjel verde
50 Grame - Leustean

Instrucțiuni de preparare

Morcovul si sfecla se dau pe razatoare, se taie ceapa si usturoiul. In ulei de masline se caleste ceapa si usturoiul, se adauga morcovul, apoi apa, sare si piper. Cand fierbe se pune sfecla si cartoful, cand e aproape gata se adauga bulionul, 3 catei de usturoi zdrobiti, smantana, patrunjel si leustean.

Informații nutriționale

Proteine: 10%
Carbohidrați: 49%
Grăsimi: 41%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 927 kj / 221.56 kCal
Grăsimi 10.59 g
din care
Saturate 6.54 g
Ne-Saturate 0.19 g
Carbohidrați 27.89 g
din care
Zaharuri 13.22 g
Fibre 4.91 g
Proteine 5.63 g
Sare 388.56 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook