Ciorba de sfecla rosie
Porții:
4
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 200 Grame - Sfecla rosie
- 5 x Catel (25g) - Usturoi
- 2 Bucati (200g) - Morcovi
- 150 Grame - Cartofi albi
- 100 Grame - Bulion - Drag de România
- 200 Grame - Smântână 20% Vreau din Romania
- 50 Grame - Patrunjel verde
- 50 Grame - Leustean
Instrucțiuni de preparare
Morcovul si sfecla se dau pe razatoare, se taie ceapa si usturoiul. In ulei de masline se caleste ceapa si usturoiul, se adauga morcovul, apoi apa, sare si piper. Cand fierbe se pune sfecla si cartoful, cand e aproape gata se adauga bulionul, 3 catei de usturoi zdrobiti, smantana, patrunjel si leustean.
Informații nutriționale
Proteine: 10%
Carbohidrați: 49%
Grăsimi: 41%
Valori nutriționale pentru o porție de 269g | |
Calorii | 927 kj / 221.56 kCal |
Grăsimi | 10.6 g |
din care | |
Saturate | 6.54 g |
Ne-Saturate | 3.7 g |
Carbohidrați | 27.89 g |
din care | |
Zaharuri | 13.22 g |
Fibre | 4.91 g |
Proteine | 5.63 g |
Sare | 388.56 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...