Ciorba de perisoare
Porții:
20
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 5000 Mililitri - Apa
- 3 Bucati (300g) - Ceapa
- 120 Grame - Morcov crud
- 1 Bucata (100g) - Ardei capia/kapia
- 120 Grame - Telina
- 1 Bucata (150g) - Pastarnac
- 900 Grame - Carne tocata porc Martinez
- 100 Grame - Orez Proxi
- 100 Grame - Pasta de rosii
- 80 Grame - Leustean
- 4 Linguri (60g) - Otet alimentar
- 40 Grame - Condimente Secretul Gustului Gaina Maggi
Instrucțiuni de preparare
Se pun la fiert toate legumele după care se adaugă perișoarele condimentate după gust cu sare, piper și boia dulce pentru culoare.
Se lasă la fiert circa 20 de minute, apoi se adaugă orezul și se lasă în continuare la fiert pana orezul este gata.
La final se aromatizeaza după gust cu borș, zeama de lămâie sau zeama de varza murata, sare, piper și pasta de roșii, iar la final se adauga leușteanul.
Informații nutriționale
Proteine: 25%
Carbohidrați: 26%
Grăsimi: 49%
Valori nutriționale pentru o porție de 354g | |
Calorii | 574 kj / 137.13 kCal |
Grăsimi | 7.47 g |
din care | |
Saturate | 0.06 g |
Ne-Saturate | 0.09 g |
Carbohidrați | 9.04 g |
din care | |
Zaharuri | 1.8 g |
Fibre | 1.09 g |
Proteine | 8.84 g |
Sare | 1390.23 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...