Ciorba de fasole galbena pastai

Ciorba de fasole galbena pastai
Porții: 10
Timp de preparare: 15min
Timp de gătire: 40min

Ingrediente

1 Bucata (100g) - Ceapa
1 Bucata (100g) - Morcovi
100 Grame - Telina
200 Grame - Ardei gras rosu
400 Grame - Rosii cuburi Amata
550 Grame - Fasole pastai galbena
100 Mililitri - Zeama de lamaie
200 Grame - Iaurt grecesc
2 Oua mici - S (100g) - Ou crud
3000 Mililitri - Apa

Instrucțiuni de preparare

Se caleste o ceapa pentru 2-3 minute, dupa care se adauga morcovul, ardeiul si telina tocate cubulete si se mai calesc 4 minute. Adaugam apoi conserva de rosii cuburi, sare si 3l de apa calda si lasam sa fiarba 20 de minute la foc mediu, fara capac.

 

Se spala bine păstăile, se indeparteaza cele 2 extremități și se taie în bucăți de aprox. 4 cm. Se adauga fasolea in ciorba si se lasa totul la fiert inca 20 de minute sau pana fasolea este frageda. Dupa asta, se opreste focul si se adauga zeama de o lamaie, patrunjel si leustean. 

 

Intre timp am batut 2 oua si le-am adaugat peste iaurt si am inceput sa pun cate un polonic din ciorba peste oua si iaurt. Dupa ce am pus 4 polonice, am adaugat treptat compozitia in ciorba. 

 

 

Informații nutriționale

Proteine: 25%
Carbohidrați: 51%
Grăsimi: 24%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 334 kj / 79.9 kCal
Grăsimi 2.17 g
din care
Saturate 0.31 g
Ne-Saturate 0.59 g
Colesterol 37.2 mg
Carbohidrați 10.44 g
din care
Zaharuri 2.14 g
Fibre 1.07 g
Proteine 5.07 g
Sare 30.4 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

CODURI DE REDUCERE
Logo MyProtein
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
Logo Sweeteria
Ai 10% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK10
Logo Green Sugar GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK