Ciorba de fasole galbena pastai

Ingrediente
Instrucțiuni de preparare
Se caleste o ceapa pentru 2-3 minute, dupa care se adauga morcovul, ardeiul si telina tocate cubulete si se mai calesc 4 minute. Adaugam apoi conserva de rosii cuburi, sare si 3l de apa calda si lasam sa fiarba 20 de minute la foc mediu, fara capac.
Se spala bine păstăile, se indeparteaza cele 2 extremități și se taie în bucăți de aprox. 4 cm. Se adauga fasolea in ciorba si se lasa totul la fiert inca 20 de minute sau pana fasolea este frageda. Dupa asta, se opreste focul si se adauga zeama de o lamaie, patrunjel si leustean.
Intre timp am batut 2 oua si le-am adaugat peste iaurt si am inceput sa pun cate un polonic din ciorba peste oua si iaurt. Dupa ce am pus 4 polonice, am adaugat treptat compozitia in ciorba.
Informații nutriționale
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 334 kj / 79.9 kCal |
Grăsimi | 2.17 g |
din care | |
Saturate | 0.31 g |
Ne-Saturate | 0.59 g |
Colesterol | 37.2 mg |
Carbohidrați | 10.44 g |
din care | |
Zaharuri | 2.14 g |
Fibre | 1.07 g |
Proteine | 5.07 g |
Sare | 30.4 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii