Ciorba de curcan a la grec
![Ciorba de curcan a la grec](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/d3037ce4-a8de-4c0a-ac5d-869025b934ca.jpeg)
Ingrediente
- 335 Grame - Pulpa de curcan
- 3000 Mililitri - Apa
- 80 Grame - Pastarnac radacina
- 91 Grame - Morcov crud
- 81 Grame - Ceapa
- 147 Grame - Ardei rosu gras
- 20 Mililitri - Ulei floarea soarelui
- 51 Grame - Ou galbenus crud
- 125 Grame - Smantana 18% Aldi
- 100 Grame - Orez Camolino Atifco Foods
- 40 Grame - Patrunjel verde
- 50 Grame - Marar
- 20 Grame - Leustean
Instrucțiuni de preparare
Se fierbe pulpa de curcan cu tot cu os și piele. Se spumează supa. Se scoate deoparte pe o farfurie când e gata și se taie bucatele.
Se spală și se toaca cubulețe legumele și se trag la tigaie cu puțin ulei.
Se pune carnea înapoi in oala.
Se pregătește orezul intr-un castron și se spală in câteva ape.
Se adaugă legumele călite și orezul in oala.
Se mai adaugă apa dacă e nevoie.
Se freacă gălbenușurile cu smântâna și puțină sare.
Se ia cu polonicul zeama fierbinte și se pune peste smântâna și gălbenușuri pana ajunge la aceeași temperatura cu ciorba iar apoi se vărsa totul in oala amestecând cu grija.
Se mai lasă la fiert câteva minute.
Se poate adauga borș acru după gust.
Se adaugă verdeața
Pofta buna
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 414g | |
Calorii | 635 kj / 151.75 kCal |
Grăsimi | 7.69 g |
din care | |
Saturate | 3.24 g |
Ne-Saturate | 5.47 g |
Colesterol | 83.81 mg |
Carbohidrați | 12.81 g |
din care | |
Zaharuri | 1.91 g |
Fibre | 1.11 g |
Proteine | 7.66 g |
Sare | 52.15 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...