Ciorba de conopida cu pui

Ciorba de conopida cu pui
Porții: 8
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

350 Grame - Piept de pui - Lidl
600 Grame - Conopida
2 Bucati (200g) - Morcovi
100 Grame - Telina
1 Bucata (100g) - Ceapa
100 Grame - Carnati de casa
100 Grame - Cartofi albi
200 Grame - Smantana 12%
5 Grame - Patrunjel verde
5 Grame - Cimbru uscat
5 Grame - Leustean
5 Grame - Marar
3 x Catel (15g) - Usturoi

Instrucțiuni de preparare

Se caleste ceapa, morcovii, telina, apoi se adauga carnatul si pieptul de pui. Cand carnea isi schimba culoarea se pune apa, sare, piper si condimentele uscate. Cand fierbe apa se adauga conopida si cartoful. Cand s-au fiert se poate razui usturoi, daca se doreste, si se adauga patrunjelul, mararul, leusteanul si smantana.

Informații nutriționale

Proteine: 35%
Carbohidrați: 28%
Grăsimi: 37%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 716 kj / 171.18 kCal
Grăsimi 7.03 g
din care
Saturate 0.01 g
Ne-Saturate 0.06 g
Carbohidrați 12.27 g
din care
Zaharuri 3.97 g
Fibre 3.37 g
Proteine 15.39 g
Sare 54.67 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook