Ciorba de cartofi cu borș
Porții:
6
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 40 Grame - Knorr delikat
- 200 Grame - Legume congelate amestec
- 1 Bucata (100g) - Ceapa
- 1 Bucata (100g) - Ardei capia/kapia
- 1 Bucata (100g) - Morcovi
- 1000 Grame - Cartofi noi
- 25 Grame - Fidea Yannco
- 700 Mililitri - Bors Olimpia
- 4 Linguri (80g) - Bulion Sultan
- 2 Linguri (30ml) - Ulei Floriol
Instrucțiuni de preparare
Se toaca si se calesc legumele pana se inmoaie putin, apoi se adauga aproximativ 4 l de apa si se lasa la fiert.
Când s-au fiert, se adauga fideaua, bulionul si borsul.
Se presara patrunjel, sare si piper, dupa gust.
Informații nutriționale
Proteine: 10%
Carbohidrați: 71%
Grăsimi: 19%
Valori nutriționale pentru o porție de 396g | |
Calorii | 1050 kj / 250.9 kCal |
Grăsimi | 5.74 g |
din care | |
Saturate | 0.75 g |
Ne-Saturate | 4.59 g |
Carbohidrați | 45.72 g |
din care | |
Zaharuri | 3.5 g |
Fibre | 1.33 g |
Proteine | 6.17 g |
Sare | 160.53 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...