Ciorba cu perișoare de pui

Porții:
1
Timp de preparare:
30min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 125 Grame - Piept de pui - Lidl
- 150 Grame - Morcovi
- 50 Grame - Ceapa
- 25 Grame - Radacina de patrunjel
- 25 Grame - Patrunjel verde
- 3 Grame - Marar uscat
- 150 Mililitri - Bors Olimpia
Instrucțiuni de preparare
Am fiert câteva legume răzuit fin (morcov, ceapa, pătrunjel rădăcină, pătrunjel verde) în aproximativ 500 ml apa. Am blenduit pieptul de pui și am adăugat morcovul răzuit fin(aprox 95 g) și mărarul uscat și cu mainile umede am format perișoarele pe care le-am adăugat sa fiarbă în zeama de supa. Am acrit cu 150 ml borș și am condimentat după gust cu sare și pătrunjel verde tocat.
P. S. Cantitățile se pot dubla, tripla după nevoi.
Pofta bună!
Informații nutriționale
Proteine: 51%
Carbohidrați: 41%
Grăsimi: 8%
Valori nutriționale pentru o porție de 528g | |
Calorii | 1013 kj / 242.09 kCal |
Grăsimi | 2.1 g |
din care | |
Saturate | 0.22 g |
Ne-Saturate | 0.4 g |
Carbohidrați | 25.52 g |
din care | |
Zaharuri | 9.73 g |
Fibre | 6.28 g |
Proteine | 31.65 g |
Sare | 155.74 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...