Cinnamon rolls

Cinnamon rolls
Porții: 16
Timp de preparare: 120min
Timp de gătire: 40min

Ingrediente

500 Grame - Faina alba 000 Castello
7 Grame - Drojdie uscata
200 Grame - Lapte Pilos 1,5%
40 Grame - Zahar
3 Linguri (45g) - Ulei Floriol
2 Oua mici - S (100g) - Ou crud
80 Grame - Zahar tos
7.9 Grame - Scortisoara macinata
50 Grame - Ulei de cocos Solaris

Instrucțiuni de preparare

Se amestecă făina cu drojdia uscată după care se lasă să stea împreună 5 min.

Între timp se încălzește laptele și se dizolvă zaharul în 200 de ml (in cazul în care nu e nevoie de tot laptele - depinde de făina folosită).

Se amestecă ouăle, uleiul și laptele cu făina. Se frământă aluatul pentru 5-10 min apoi se lasă la crescut 2 h. După acest timp aluatul se întinde, se unge uleiul de cocos cu o lingura pe toată suprafața (exact ca și cum ați proceda cu untul).

Se amestecă zahăr cu scorțișoara și se presară peste uleiul de cocos. Se rulează aluatul și se taie 15-16 bucăți egale.

Se coc 35-40 de min la 170°C.

Informații nutriționale

Proteine: 9%
Carbohidrați: 62%
Grăsimi: 29%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 866 kj / 207.09 kCal
Grăsimi 6.61 g
din care
Saturate 0.63 g
Ne-Saturate 0.35 g
Colesterol 23.25 mg
Carbohidrați 31.87 g
din care
Zaharuri 8.1 g
Fibre 0.4 g
Proteine 4.56 g
Sare 25.36 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook