Chiftelute de curcan la cuptor

Porții:
4
Timp de preparare:
60min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 500 Grame - Carne de lucru curcan - Penes
- 1 Ou mic - S (50g) - Ou crud
- 50 Grame - Cartofi albi
- 1 Lingurita rasa (4g) - Faina integrala 7 Spice Vel Pitar
Instrucțiuni de preparare
Se toaca carnea de curcan. Se rade un cartof crud pe razatoare si se scurge de apa.
Se amesteca carnea tocata, cu cartoful ras, cu un ou crud si o lingura de faina.
Se adauga condimente dupa gust (sare, piper, usturoi, ceapa, boia). Se formeaza bilute mici care se pot da prin faina.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt stropita cu putin ulei de gatit si se dau la cuptor, la foc mediu, cam jumatate de ora.
Informații nutriționale
Proteine: 54%
Carbohidrați: 5%
Grăsimi: 41%
Valori nutriționale pentru o porție de 151g | |
Calorii | 855 kj / 204.24 kCal |
Grăsimi | 9.22 g |
din care | |
Saturate | 3.64 g |
Ne-Saturate | 5.45 g |
Colesterol | 46.5 mg |
Carbohidrați | 2.62 g |
din care | |
Zaharuri | 0.19 g |
Fibre | 0.3 g |
Proteine | 27.79 g |
Sare | 157.25 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...