Chiftele la cuptor din carne tocata din pulpa de porc
Porții:
4
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 10 Mililitri - Ulei rafinat de floarea soarelui Vitae d`Oro
- 500 Grame - Carne tocată din pulpă de porc Comtim
- 50 Grame - Ou crud
- 70 Grame - Ceapa
- 15 Grame - Patrunjel verde
Instrucțiuni de preparare
Se amesteca Ingredientele apoi se baga la cuptor intr o tava cu hârtie de copt
Informații nutriționale
Proteine: 58%
Carbohidrați: 6%
Grăsimi: 36%
Valori nutriționale pentru o porție de 161g | |
Calorii | 802 kj / 191.74 kCal |
Grăsimi | 7.79 g |
din care | |
Saturate | 0.64 g |
Ne-Saturate | 2.76 g |
Colesterol | 46.5 mg |
Carbohidrați | 2.72 g |
din care | |
Zaharuri | 0.82 g |
Fibre | 1.05 g |
Proteine | 28.09 g |
Sare | 20.55 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...