Chiftele din naut

Chiftele din naut

Porții: 18
Timp de preparare: 15min
Timp de gătire: 25min

Ingrediente

200 Grame - Năut - Campo Largo (Lidl)
100 Grame - Ceapa rosie
3 x Catel (15g) - Usturoi
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
2 Grame - Piper negru
15 Grame - Frunze de patrunjel
25 Grame - Seminte de susan
1 Lingura (15g) - Ulei de masline

Instrucțiuni de preparare

Se lasa nautul la inmuiat 12 ore si apoi se decojeste. Se adauga toate ingredientele (mai putin uleiul) intr-un robot de bucatarie si se mixeaza pana cand se formeaza ca o pasta. Daca este prea apos se poate pune o lingura de faina. Se tapeteaza mainile cu putin ulei si se modeleaza chiftelutele pe care le punem intr-o tava cu hartie de copt. Se coc la 180 grade pana cand se rumenesc.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 245 kj / 58.59 kCal
Grăsimi 2.27 g
din care
Saturate 0.11 g
Carbohidrați 6.4 g
din care
Zaharuri 0.52 g
Fibre 1.5 g
Proteine 2.73 g
Sare 3.33 mg
Proteine
18.63%
2.73g
Carbohidrați
43.69%
6.4g
Grăsimi
37.68%
2.27g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook