Chiftele din naut
Porții:
18
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
25min
Ingrediente
- 200 Grame - Năut - Campo Largo (Lidl)
- 100 Grame - Ceapa rosie
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 2 Grame - Piper negru
- 15 Grame - Frunze de patrunjel
- 25 Grame - Seminte de susan
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
Se lasa nautul la inmuiat 12 ore si apoi se decojeste. Se adauga toate ingredientele (mai putin uleiul) intr-un robot de bucatarie si se mixeaza pana cand se formeaza ca o pasta. Daca este prea apos se poate pune o lingura de faina. Se tapeteaza mainile cu putin ulei si se modeleaza chiftelutele pe care le punem intr-o tava cu hartie de copt. Se coc la 180 grade pana cand se rumenesc.
Informații nutriționale
Proteine: 18%
Carbohidrați: 48%
Grăsimi: 34%
Valori nutriționale pentru o porție de 21g | |
Calorii | 254 kj / 60.59 kCal |
Grăsimi | 2.23 g |
din care | |
Saturate | 0.07 g |
Ne-Saturate | 0.63 g |
Carbohidrați | 6.91 g |
din care | |
Zaharuri | 1.38 g |
Fibre | 2.08 g |
Proteine | 2.61 g |
Sare | 289.77 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...