Chiftele de soia cu parmezan la cuptor
![Chiftele de soia cu parmezan la cuptor](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/2582bed5-abfc-414b-9345-7e92a0a91ef2.jpeg)
Porții:
5
Timp de preparare:
25min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 100 Grame - Soia granule Inedit
- 100 Grame - Cartofi fierti
- 55 Grame - Morcovi
- 13 Grame - Usturoi
- 78 Grame - Grana Padano Dop
- 3 Oua medii - M (180g) - Ou crud
- 10 Grame - Patrunjel verde
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 2 Grame - Piper negru
Instrucțiuni de preparare
- Punem ~300 ml apa clocotita peste granulele de soia si se lasa pana absoarbe toata apa. Intre timp, fierbem un cartof mediu si dam pe razatoare jumatate de morcov (55g).
- Peste soia punem cartoful pasat, adaugam morcovul ras, 3 oua, 3 catei de usturoi, sare, piper, oregano, patrunjel verde si parmezanul ras.
- Amestecam totul si formam chiftelutele, apoi le asezam in tava pe o foaie de copt.
- Am pus chiftelele la copt la 200 grade pentru 25-30 minute
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 45%
Carbohidrați: 15%
Grăsimi: 40%
Valori nutriționale pentru o porție de 109g | |
Calorii | 770 kj / 183.95 kCal |
Grăsimi | 8.33 g |
din care | |
Saturate | 3.95 g |
Ne-Saturate | 3.77 g |
Colesterol | 133.92 mg |
Carbohidrați | 6.76 g |
din care | |
Zaharuri | 0.88 g |
Fibre | 0.89 g |
Proteine | 20.68 g |
Sare | 1294.45 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...