Chiftele cu creier de porc
Porții:
9
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 250 Grame - Creier porc fiert
- 1 Ou mediu - M (60g) - Ou de gaina
- 2 Linguri rase (24g) - Pesmet
- 3 Grame - Marar proaspat
- 25 Grame - Morcovi
- 1 Gram - Sare de masa
- 1 Gram - Usturoi praf
Instrucțiuni de preparare
Am fiert creierul de porc în apa cu un praf de sare și 1 foaie dafin.
L-am scrurs de apa și l-am amestecat, ușor cu oul, mărarul tocat și morcovul ras fin.
Am amestecat într-o farfurie usturoiul praf (granulat) împreună cu pesmetul și un praf de sare și cu lingura am pus din compoziția obținută și am format chiftelele tavalindu-le prin pesmet.
Le-am copt aprox. 25 min la 190 grade.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 32%
Carbohidrați: 16%
Grăsimi: 52%
Valori nutriționale pentru o porție de 40g | |
Calorii | 245 kj / 58.59 kCal |
Grăsimi | 3.31 g |
din care | |
Saturate | 0.82 g |
Ne-Saturate | 1.32 g |
Colesterol | 737.09 mg |
Carbohidrați | 2.35 g |
din care | |
Zaharuri | 0.38 g |
Fibre | 0.21 g |
Proteine | 4.53 g |
Sare | 167.41 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...