Chiftea/Drob/Terina de curcan cu oua de prepelita

Chiftea/Drob/Terina de curcan cu oua de prepelita
Porții: 6
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

500 Grame - Curcan
6 Bucati (54g) - Ou de prepelita
3 Oua mici - S (150g) - Ou crud
2 Lingurite cu varf (12g) - Faina de ovaz Solaris
1 Lingurita rasa (5g) - Sare himalaya
20 Grame - Patrunjel verde
5 Grame - Usturoi praf

Instrucțiuni de preparare

Se amesteca toate ingredientele (mai putin ouale de prepelita care se fierb separat).

Intr-o tavita de chec mica tapetata cu hartie de copt se pune jumatate de compozitie apoi se aseaza ouale de prepelita si deasupra restul compozitiei.

Se presara seminte de susan (optional).

Se coace 30 min la 180 gr.

Informații nutriționale

Proteine: 50%
Carbohidrați: 4%
Grăsimi: 46%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 951 kj / 227.36 kCal
Grăsimi 11.66 g
din care
Saturate 3.47 g
Ne-Saturate 6.66 g
Colesterol 237.29 mg
Carbohidrați 2.3 g
din care
Zaharuri 0.37 g
Fibre 0.32 g
Proteine 28.26 g
Sare 109.82 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook