Cheesecake Light cu zmeură

Cheesecake Light cu zmeură

Porții: 8
Timp de preparare: 25min
Timp de gătire: 6min

Ingrediente

400 Grame - Cream Spread Light Pilos
150 Grame - Branza Low-fat Quark Lidl
100 Grame - Zmeura
30 Grame - Indulcitor Stevia
35 Grame - Dark chocolate drops Belbake
80 Grame - Biscuiti Petit Beurre
40 Grame - Unt 65% Premio Unicarm
150 Grame - Iaurt Skyr Pilos - Lidl
120 Grame - Zmeura (congelata)
10 Grame - Gelatina universala Daily

Instrucțiuni de preparare

1.Pentru început mărunțim biscuiții cu un blender, după care adăugăm untul topit și le amestecăm. Așezăm amestecul într-o tavă cu mâner detașabil și presăm bine cu o lingură. Adăugăm tava la frigider până pregătim crema.

2. Într-un bol mare punem crema de brânză și brânza degresata. Le mixam împreună, după care adăugăm iaurtul și zmeură proaspătă (puteți folosi și congelata însă e necesar să o lăsați la descongelat). Adăugăm apoi îndulcitor ul după gust, esența de vanilie. Pregătim gelatina și o adăugăm și pe aceasta în compoziție, mixând toate ingredientele împreună.

3. Scoatem tava de la frigider și turnam crema.

4. După aproximativ 5-6 ore de stat la frigider, scoatem tava pentru a orna cu zmeura și bucățile de ciocolată neagră. Apoi, cheesecake-ul se poate servi. Poftă bună!

Mai multe preparate găsiți pe Instagram : larisabaritchi

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 783 kj / 187.14 kCal
Grăsimi 7.84 g
din care
Saturate 1.3 g
Ne-Saturate 0.05 g
Carbohidrați 15.81 g
din care
Zaharuri 1.65 g
Fibre 0.81 g
Proteine 13.03 g
Sare 400 mg
Proteine
27.85%
13.03g
Carbohidrați
33.79%
15.81g
Grăsimi
38.36%
7.84g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook