Cheesecake healthy la pahar
Porții:
2
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
10min
Ingrediente
- 80 Grame - Fulgi de ovaz
- 10 Grame - Cacao
- 10 Grame - Pudra de roscove - Republica Bio
- 30 Grame - Miere de salcam - Albina Carpatina
- 300 Grame - Pilos Iaurt Natur 3,5%
- 100 Grame - Gem de merisor Ikea
Instrucțiuni de preparare
Fierbem fulgii de ovaz cu putina miere de albine, cacao, pudra de roșcove.
Punem terciul intr un bol/pahar si lăsam sa se răcească.
Amestecam iaurtul cu mierea de albine rămasă, putina coaja de portocala rasa si esența vanilie si punem peste terci.
Decoram cu gem de merisoare sau alt gem preferat sau chiar fructe proaspete/congelate
Pentru mai multe retete imi puteți da follow pe pagina de Instagram @ralucastrat.nutritionist
Informații nutriționale
Proteine: 10%
Carbohidrați: 71%
Grăsimi: 19%
Valori nutriționale pentru o porție de 265g | |
Calorii | 1682 kj / 401.96 kCal |
Grăsimi | 8.74 g |
din care | |
Saturate | 4.29 g |
Ne-Saturate | 2.43 g |
Carbohidrați | 74.6 g |
din care | |
Zaharuri | 21.3 g |
Fibre | 6 g |
Proteine | 10.7 g |
Sare | 238 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...