Cheesecake cu fructe de pădure
Ingrediente
- 250 Grame - Biscuiti digestivi - fara zahar - Gullon
- 150 Grame - Unt de masa 65% Pilos
- 1000 Grame - Branza de vaci pentru prajituri, clatite si galusti umplute 6% Pilos
- 7 Linguri rase (112g) - Zahar brut 100% natural nerafinat SanoVita
- 450 Grame - Berry Mix with Sour Cherries - Freshona
- 250 Grame - Ou crud
Instrucțiuni de preparare
Se pisează biscuiții, optional se adauga o lingura de scorțișoară si se amesteca cu untul topit.
Se adaugă la cuptorul preincalzit la 160 grade pentru 10 minute.
Branza de vaci se mixeaza cu 4 linguri de zahăr, iar apoi se adauga oule rand pe rand.
Optional se poate adauga esenta de vanilie.
Se toarnă crema peste biscuiți si se pune la cuptor pentru 60 minute sau pana trece testul scobitorii.
Pentru topping se amesteca fructele cu 3 linguri de zahăr si se fierb pana se îngroașă.
La final se adaugă 1 plic de gelatina prealabil pus in apă rece.
Cand toate s-au racit se pune topping ul peste cheesecake, iar apoi se pune la frigider pentru cel putin 2 ore.
Informații nutriționale
Valori nutriționale pentru o porție de 276g | |
Calorii | 2128 kj / 508.56 kCal |
Grăsimi | 27.77 g |
din care | |
Saturate | 14.88 g |
Ne-Saturate | 12.52 g |
Colesterol | 116.25 mg |
Carbohidrați | 44.44 g |
din care | |
Zaharuri | 9.26 g |
Fibre | 2.03 g |
Proteine | 18.96 g |
Sare | 450 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...