Cartofi taranesti
Porții:
4
Timp de preparare:
20min
Timp de gătire:
40min
Ingrediente
- 1000 Grame - Cartofi cruzi
- 3 Bucati (300g) - Ceapa
- 3 Linguri (45g) - Ulei Clever
- 15 Grame - Paprika
- 15 Grame - Chimen seminte
Instrucțiuni de preparare
Se fierb cartofii in coaja, cca 25 min dupa ce dau in clocot. Se curata si se taie felii. Se caleste ceapa taiata solzisori, se adauga cartofii, apoi chimenul. Ultima se pune paprika.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 8%
Carbohidrați: 63%
Grăsimi: 29%
Valori nutriționale pentru o porție de 344g | |
Calorii | 1482 kj / 354.22 kCal |
Grăsimi | 11.71 g |
din care | |
Saturate | 0.1 g |
Ne-Saturate | 0.74 g |
Carbohidrați | 57.54 g |
din care | |
Zaharuri | 5.56 g |
Fibre | 9.6 g |
Proteine | 6.97 g |
Sare | 19.91 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...