Cartofi noi cu verdeață trași la tigaie
Porții:
6
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
15min
Ingrediente
- 1000 Grame - Cartofi noi
- 1 Catel (5g) - Usturoi
- 50 Grame - Patrunjel verde
- 5 Grame - Unt
- 5 Grame - Ulei de măsline extravirgin cu aroma de usturoi Sol Mar
Instrucțiuni de preparare
Dacă este cazul, se curata bine cartofii de coaja subțire și se spala. Se adaugă puțin ulei și apa cât sa acopere fundul tigaii. Se adaugă cartofii și putina sare, se acoperă cu capac.
După 15 minute se verifica dacă cartofii sunt pătrunși, se adaugă un cățel de usturoi maruntit, verdeață tocata și un pic de unt.
Se amesteca prin agitare tigaia și se lasă puțin la călit pana cartofii prind crusta.
Pofta buna!
Informații nutriționale
Proteine: 10%
Carbohidrați: 80%
Grăsimi: 10%
Valori nutriționale pentru o porție de 178g | |
Calorii | 609 kj / 145.51 kCal |
Grăsimi | 1.67 g |
din care | |
Saturate | 0.12 g |
Ne-Saturate | 0.68 g |
Carbohidrați | 29.97 g |
din care | |
Zaharuri | 0.08 g |
Fibre | 0.29 g |
Proteine | 3.64 g |
Sare | 4.81 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...