Cartofi noi cu branza feta la cuptor

Cartofi noi cu branza feta la cuptor
Porții: 2
Timp de preparare: 5min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

500 Grame - Cartofi noi
130 Grame - Branza Feta Olympus
1 Lingura (15g) - Ulei de masline
5 Grame - Oregano

Instrucțiuni de preparare

Se spala bine cartofii noi de dimensiuni mici (aproximativ dimensiunea unui ou). Se taie cartofii in jumatate.

Intr-un vas de yena se aseaza cartofii taiati in jumatate si adauga branza feta in mijloc. Se presara uleiul de masline si oregano-ul.

Se lasa la gatit timp de 30 de minute la cuptorul pre-incalzit cu aer circulant. Daca este nevoie se poate ajusta timpul de gatire.

Informații nutriționale

Proteine: 14%
Carbohidrați: 40%
Grăsimi: 46%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1847 kj / 441.35 kCal
Grăsimi 22.95 g
din care
Saturate 10.53 g
Ne-Saturate 0.14 g
Carbohidrați 45.81 g
din care
Zaharuri 0.55 g
Fibre 1.07 g
Proteine 16 g
Sare 1430.37 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook