Cartofi la cuptor cu somon
Porții:
1
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 200 Grame - Cartofi albi
- 200 Grame - Somon
- 10 Grame - Rozmarin uscat
- 5 Grame - Sare de masa
- 20 Grame - Organic extra virgin olive oil Spanish (Bio)- Lidl
- 5 Grame - Piper negru
Instrucțiuni de preparare
Se pregătește o tava in care se pune hârtie de copt (se va unge cu uleiul de măsline)
1. Se curata cartofii, se spala si se taie felii. Se adaugă intr-un bol unde vor fi condimentați cu sare, piper si rozmarin ( după preferințe). Se pun apoi in tava si se baga in cuptop pentru 45 min, la 190°C.
2. Somonul se condimentează cu sare, piper. Se pune intr-o tigaie unsa cu ulei si se prăjește.
Optional: se poate pune zeama de lămâie peste somon
Informații nutriționale
Proteine: 30%
Carbohidrați: 27%
Grăsimi: 43%
Valori nutriționale pentru o porție de 440g | |
Calorii | 2525 kj / 603.45 kCal |
Grăsimi | 29.08 g |
din care | |
Saturate | 3.63 g |
Ne-Saturate | 16.35 g |
Carbohidrați | 41.47 g |
din care | |
Zaharuri | 2.33 g |
Fibre | 10.38 g |
Proteine | 45.4 g |
Sare | 5039.2 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...