
Cartofi fierți cu ierburi aromate
Porții:
2
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
400 Grame - Cartofi noi
1 Lingura (15g) - Ulei de rapita
3 Grame - Busuioc
3 Grame - Patrunjel uscat
2 Grame - Piper alb
3 Grame - Usturoi uscat
3 Grame - Boia dulce
3 Grame - Maghiran uscat
3 Grame - Sare de masa
1 Lingura (15g) - Apa
Instrucțiuni de preparare
Se fierb cartofii în coaja. Intre timp se pun ierburile și condimentele împreună într-un bol peste care se adaugă apa si se amesteca puțin pentru a se îmbina aromele ierburilor. După fierbere cartofii se curata de coaja se taie cuburi. Se adauga care se adaugă sosul deasupra
Sunt foarte deliciosi și sățiosi. Reteta este pentru suficienta două persoane.
Informații nutriționale
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 984 kj / 235.28 kCal |
Grăsimi | 8.1 g |
din care | |
Saturate | 0.58 g |
Ne-Saturate | 6.57 g |
Carbohidrați | 39.32 g |
Proteine | 5.13 g |
Proteine
8.72%
5.13g
5.13g
Carbohidrați
66.84%
39.32g
39.32g
Grăsimi
24.44%
8.1g
8.1g

Descarcă aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii