Cartofi fierți cu ierburi aromate

Cartofi fierți cu ierburi aromate

Porții: 2
Timp de preparare: 15min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

400 Grame - Cartofi noi
1 Lingura (15g) - Ulei de rapita
3 Grame - Busuioc
3 Grame - Patrunjel uscat
2 Grame - Piper alb
3 Grame - Usturoi uscat
3 Grame - Boia dulce
3 Grame - Maghiran uscat
3 Grame - Sare de masa
1 Lingura (15g) - Apa

Instrucțiuni de preparare

Se fierb cartofii în coaja. Intre timp se pun ierburile și condimentele împreună într-un bol peste care se adaugă apa si se amesteca puțin pentru a se îmbina aromele ierburilor. După fierbere cartofii se curata de coaja se taie cuburi. Se adauga care se adaugă sosul deasupra

Sunt foarte deliciosi și sățiosi. Reteta este pentru suficienta două persoane.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 984 kj / 235.28 kCal
Grăsimi 8.1 g
din care
Saturate 0.58 g
Ne-Saturate 6.57 g
Carbohidrați 39.32 g
Proteine 5.13 g
Proteine
8.72%
5.13g
Carbohidrați
66.84%
39.32g
Grăsimi
24.44%
8.1g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook