Cartofi fierti cu ceapa calita
Porții:
6
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 1100 Grame - Cartofi de vara
- 300 Grame - Ceapa
- 100 Grame - Ciuperci champignon
- 30 Grame - Unt de masa B 65% grasimi Napolact
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de rapita
Instrucțiuni de preparare
-cartofii curatati pusi la fiert
-ceapa si ciuperci usor calita in ulei
- cartofii fierti scursi de toata apa
- pui untul, ceapa si ciupercile peste cartofi si se amesteca
Informații nutriționale
Proteine: 8%
Carbohidrați: 68%
Grăsimi: 24%
Valori nutriționale pentru o porție de 258g | |
Calorii | 904 kj / 216.08 kCal |
Grăsimi | 6.07 g |
din care | |
Saturate | 2.16 g |
Ne-Saturate | 3.56 g |
Carbohidrați | 37.98 g |
din care | |
Zaharuri | 2.49 g |
Fibre | 1.22 g |
Proteine | 4.5 g |
Sare | 5.83 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...