Cartofi dulci la cuptor
![Cartofi dulci la cuptor](https://eu-central-1.linodeobjects.com/eatntrack-image-resource/image-resources/c0c8beb8-a644-47e4-a8ea-10665c66ba70.jpeg)
Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 300 Grame - Cartofi dulci
- 5 Grame - Ulei măsline - Italiamo
- 5 Grame - Rozmarin uscat
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
Instrucțiuni de preparare
Aprindeți cuptorul la 200 de grade.
Curățați cartofii și tăiați-i felii mai groase, sau mai subțiri, după cum doriți.
Puneți feliile de cartof într-un castron, adăugați uleiul si condimentele (puteți adauga si cimbru, piper sau usturoi).
Amestecați pentru ca uleiul și mirodeniile să cuprindă toate feliile de cartofi.
Puneți cartofii în tavă și dați tava la cuptor pentru 320-25 de minute. Între timp, cam după 10 minute, deschideți cuptorul și întoarceți cartofii folosindu-vă de o paletă. În acest fel se vor rumeni uniform.
Informații nutriționale
Proteine: 6%
Carbohidrați: 78%
Grăsimi: 16%
Valori nutriționale pentru o porție de 158g | |
Calorii | 661 kj / 157.88 kCal |
Grăsimi | 2.82 g |
din care | |
Saturate | 0.54 g |
Ne-Saturate | 2.07 g |
Carbohidrați | 31.75 g |
din care | |
Zaharuri | 9.75 g |
Fibre | 5.56 g |
Proteine | 2.52 g |
Sare | 2583.75 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...