Cartofi dulci la cuptor

Cartofi dulci la cuptor
Porții: 2
Timp de preparare: 5min
Timp de gătire: 20min

Ingrediente

300 Grame - Cartofi dulci
5 Grame - Ulei măsline - Italiamo
5 Grame - Rozmarin uscat
1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa

Instrucțiuni de preparare

Aprindeți cuptorul la 200 de grade. Curățați cartofii și tăiați-i felii mai groase, sau mai subțiri, după cum doriți. Puneți feliile de cartof într-un castron, adăugați uleiul si condimentele (puteți adauga si cimbru, piper sau usturoi). Amestecați pentru ca uleiul și mirodeniile să cuprindă toate feliile de cartofi. Puneți cartofii în tavă și dați tava la cuptor pentru 320-25 de minute. Între timp, cam după 10 minute, deschideți cuptorul și întoarceți cartofii folosindu-vă de o paletă. În acest fel se vor rumeni uniform.

Informații nutriționale

Proteine: 6%
Carbohidrați: 78%
Grăsimi: 16%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 661 kj / 157.87 kCal
Grăsimi 2.82 g
din care
Saturate 0.53 g
Ne-Saturate 0.13 g
Carbohidrați 31.75 g
din care
Zaharuri 9.75 g
Fibre 5.56 g
Proteine 2.52 g
Sare 1052.7 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook