Cartofi cu sfecla la cuptor

Porții:
2
Ingrediente
- 300 Grame - Sfecla rosie
- 250 Grame - Cartofi cruzi
- 80 Grame - Ceapa
- 15 Grame - Usturoi
- 3 Grame - Busuioc uscat
- 10 Grame - Rozmarin proaspat
- 2 Grame - Sare de masa
- 2 Mililitri - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
- incalzim cuptorul la 200 de grade C
- spalam sfecla si cartofii, le curatam si le taiem in felii
- spalam ceapa si usturoiul, dar nu le curatam de coaja (acestea capata o dulceata aparte daca sunt coapte in coaja)
- intr-un vas pentru cuptor pe hartie de copt punem toate ingredientele, le amestecam, stropim cu ulei de masline
- acoperim vasul cu folie de aluminiu sau chiar cu hartie de copt si bagam la cuptor
- lasam 15 minute cu folia/hartie de copt deasupra, apoi indepartam folia si mai lasam 20 de minute.
Informații nutriționale
Proteine: 11%
Carbohidrați: 82%
Grăsimi: 7%
Valori nutriționale pentru o porție de 331g | |
Calorii | 896 kj / 214.16 kCal |
Grăsimi | 1.86 g |
din care | |
Saturate | 0.15 g |
Ne-Saturate | 0.32 g |
Carbohidrați | 46.46 g |
din care | |
Zaharuri | 13.28 g |
Fibre | 9.1 g |
Proteine | 6.12 g |
Sare | 1129.18 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...