Cartofi cu rozmarin si usturoi la cuptor
Porții:
2
Timp de preparare:
5min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 20 Grame - Boia dulce
- 20 Grame - Vegeta Podravka
- 20 Grame - Rozmarin proaspat
- 4 x Catel (20g) - Usturoi
- 1 Lingura (15ml) - Ulei de masline
- 100 Mililitri - Apa
- 500 Grame - Cartofi albi
Instrucțiuni de preparare
Preparare:
- Amestecati boiaua, vegeta, rozmarinul si usturoiul pisat cu uleiul si apa
- Taiati cartofii in 4 pe lungime
- Fierbeti cartofii pana cand intra furculita usor in ei
- Preincalziti cuporul la 200 de grade
- Scurgeti cartofii de apa si adaugati-i in cuptor pe o folie de copt
Gatire:
- Coaceti cartofii pana cand se rumenesc (cand s-au rumenit au niste pete mai inchise la culoare pe suprafata).
- Scoateti cartofii si adaugati amestecul de condimente, ulei si apa, dupa care mai adaugati cartofii la cuptor pentru inca 10 minute
Informații nutriționale
Proteine: 9%
Carbohidrați: 64%
Grăsimi: 27%
Valori nutriționale pentru o porție de 348g | |
Calorii | 1287 kj / 307.6 kCal |
Grăsimi | 9.74 g |
din care | |
Saturate | 0.57 g |
Ne-Saturate | 1.36 g |
Carbohidrați | 53.42 g |
din care | |
Zaharuri | 6.2 g |
Fibre | 11.35 g |
Proteine | 7.5 g |
Sare | 5737.7 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...