Cartofi cu rozmarin
Porții:
2
Timp de preparare:
15min
Timp de gătire:
45min
Ingrediente
- 500 Grame - Cartofi albi
- 5 Grame - Rozmarin proaspat
- 1 Lingurita rasa (5g) - Sare de masa
- 5 Grame - Piper negru
- 5 Grame - Boia dulce
- 3 x Catel (15g) - Usturoi
Instrucțiuni de preparare
Spalam, curatam si taiem cartofii in bucati mai mari.
Punem hartia de copt in tava, punem cartofii si preincalzim cuptorul la 200 grade.
Stropim cu un pic de ulei de masline cartofii si ii dam la cuptor pana intra furculita in ei. Dupa care ii scoatem si punem condimentele, usturoiul si rozmarinul si ii dam iar la cuptor pana se rumenesc.
Informații nutriționale
Proteine: 10%
Carbohidrați: 86%
Grăsimi: 4%
Valori nutriționale pentru o porție de 268g | |
Calorii | 839 kj / 200.55 kCal |
Grăsimi | 0.84 g |
din care | |
Saturate | 0.2 g |
Ne-Saturate | 0.51 g |
Carbohidrați | 45.28 g |
din care | |
Zaharuri | 3.22 g |
Fibre | 8.1 g |
Proteine | 5.4 g |
Sare | 2543.88 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...