Cartofi copți cu cascaval și ou

Cartofi copți cu cascaval și ou
Porții: 8
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

1000 Grame - Cartof copt
30 Grame - Ulei de masline
5 Oua mici - S (250g) - Ou crud
100 Grame - Amestec de cascaval
20 Grame - Patrunjel verde
180 Grame - Mușchi porc

Instrucțiuni de preparare

Se coc cartofii întregi, cu tot cu coarja. Când sunt gata se scot și se scoate miezul, păstrând forma cartofului.

Se amesteca cu miezul cartofului oul, șunca și pătrunjelul. Se umple cartoful și se presează cu cascaval. Se mai da la cuptor pentru 10-15 min.

Informații nutriționale

Proteine: 21%
Carbohidrați: 41%
Grăsimi: 38%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1088 kj / 259.97 kCal
Grăsimi 11.18 g
din care
Saturate 3.54 g
Ne-Saturate 1.74 g
Colesterol 116.25 mg
Carbohidrați 27.35 g
din care
Zaharuri 2.26 g
Fibre 2.7 g
Proteine 13.97 g
Sare 55.05 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook