Cartofi copți cu cascaval și ou
Porții:
8
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
30min
Ingrediente
- 1000 Grame - Cartof copt
- 30 Mililitri - Ulei de masline
- 5 Oua mici - S (250g) - Ou crud
- 100 Grame - Amestec de cascaval
- 20 Grame - Patrunjel verde
- 180 Grame - Mușchi porc
Instrucțiuni de preparare
Se coc cartofii întregi, cu tot cu coarja. Când sunt gata se scot și se scoate miezul, păstrând forma cartofului.
Se amesteca cu miezul cartofului oul, șunca și pătrunjelul. Se umple cartoful și se presează cu cascaval. Se mai da la cuptor pentru 10-15 min.
Informații nutriționale
Proteine: 21%
Carbohidrați: 41%
Grăsimi: 38%
Valori nutriționale pentru o porție de 198g | |
Calorii | 1088 kj / 259.97 kCal |
Grăsimi | 11.18 g |
din care | |
Saturate | 3.54 g |
Ne-Saturate | 3.44 g |
Colesterol | 116.25 mg |
Carbohidrați | 27.36 g |
din care | |
Zaharuri | 2.26 g |
Fibre | 2.71 g |
Proteine | 13.98 g |
Sare | 585.02 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...