Carrot cake proteic

Porții:
10
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
35min
Ingrediente
150 Grame - Faina de naut
50 Grame - Pudra proteica vanilie dm
100 Grame - Quinoa gatita
4 Bucati (400g) - Morcovi
3 Oua mici - S (150g) - Ou crud
3 Banane medii (354g) - Banane
100 Grame - Nuci pecan
1 Lingura (15g) - Ulei de cocos
10 Grame - Scortisoara macinata
10 Grame - Esenta de vanilie
20 Grame - Unt de arahide 100% crocant - GymBeam
500 Grame - Branza dietetica de vaca - Lacteea
2 Linguri (40g) - Miere
Instrucțiuni de preparare
Intr-un bol am pisat bananele, am adaugat morcovul ras, ouale batute, vanilia, uleiul de cocos si untul de arahide si am amestecat bine. Apoi am adaugat restul alimentelor pana am obtinut un aluat moale. Compozitia am transferat-o intr-o forma cu pereti detasabili, tapetata cu hartie de copt. Am lasat blatul la cuptor aprox 30 min la 190 grade. L-am lasat sa se raceasca complet inainte sa-l tai pe jumatate.
Crema: cu mixerul am batut branza de vaci cu mierea, apoi am uns blatul si l-am lasat la rece cateva ore.
Informații nutriționale
Proteine: 24%
Carbohidrați: 40%
Grăsimi: 36%
Valori medii nutriționale pentru o portie | |
Calorii | 1257 kj / 300.4 kCal |
Grăsimi | 12.61 g |
din care | |
Saturate | 2.03 g |
Ne-Saturate | 1.86 g |
Colesterol | 55.8 mg |
Carbohidrați | 30.98 g |
din care | |
Zaharuri | 11.88 g |
Fibre | 3.04 g |
Proteine | 18.25 g |
Sare | 135.31 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii