Carrot cake proteic

Carrot cake proteic
Porții: 10
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 35min

Ingrediente

150 Grame - Faina de naut
50 Grame - Pudra proteica vanilie dm
100 Grame - Quinoa gatita
4 Bucati (400g) - Morcovi
3 Oua mici - S (150g) - Ou crud
3 Banane medii (354g) - Banane
100 Grame - Nuci pecan
1 Lingura (15g) - Ulei de cocos
10 Grame - Scortisoara macinata
10 Grame - Esenta de vanilie
20 Grame - Unt de arahide 100% crocant - GymBeam
500 Grame - Branza dietetica de vaca - Lacteea
2 Linguri (40g) - Miere

Instrucțiuni de preparare

Intr-un bol am pisat bananele, am adaugat morcovul ras, ouale batute, vanilia, uleiul de cocos si untul de arahide si am amestecat bine. Apoi am adaugat restul alimentelor pana am obtinut un aluat moale. Compozitia am transferat-o intr-o forma cu pereti detasabili, tapetata cu hartie de copt. Am lasat blatul la cuptor aprox 30 min la 190 grade. L-am lasat sa se raceasca complet inainte sa-l tai pe jumatate.

Crema: cu mixerul am batut branza de vaci cu mierea, apoi am uns blatul si l-am lasat la rece cateva ore.

Informații nutriționale

Proteine: 24%
Carbohidrați: 40%
Grăsimi: 36%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1257 kj / 300.4 kCal
Grăsimi 12.61 g
din care
Saturate 2.03 g
Ne-Saturate 1.86 g
Colesterol 55.8 mg
Carbohidrați 30.98 g
din care
Zaharuri 11.88 g
Fibre 3.04 g
Proteine 18.25 g
Sare 135.31 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii