Carrot cake proteic
Porții:
10
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
35min
Ingrediente
- 150 Grame - Faina de naut
- 50 Grame - Pudra proteica vanilie dm
- 100 Grame - Quinoa gatita
- 4 Bucati (400g) - Morcovi
- 3 Oua mici - S (150g) - Ou crud
- 3 Banane medii (354g) - Banane
- 100 Grame - Nuci pecan
- 1 Lingura (15g) - Ulei de cocos
- 10 Grame - Scortisoara macinata
- 10 Grame - Esenta de vanilie
- 20 Grame - Unt de arahide 100% crocant - GymBeam
- 500 Grame - Branza dietetica de vaca - Lacteea
- 2 Linguri (40g) - Miere
Instrucțiuni de preparare
Intr-un bol am pisat bananele, am adaugat morcovul ras, ouale batute, vanilia, uleiul de cocos si untul de arahide si am amestecat bine. Apoi am adaugat restul alimentelor pana am obtinut un aluat moale. Compozitia am transferat-o intr-o forma cu pereti detasabili, tapetata cu hartie de copt. Am lasat blatul la cuptor aprox 30 min la 190 grade. L-am lasat sa se raceasca complet inainte sa-l tai pe jumatate.
Crema: cu mixerul am batut branza de vaci cu mierea, apoi am uns blatul si l-am lasat la rece cateva ore.
Informații nutriționale
Proteine: 23%
Carbohidrați: 40%
Grăsimi: 37%
Valori nutriționale pentru o porție de 190g | |
Calorii | 1256 kj / 300.3 kCal |
Grăsimi | 12.62 g |
din care | |
Saturate | 2.64 g |
Ne-Saturate | 8.63 g |
Colesterol | 55.8 mg |
Carbohidrați | 31 g |
din care | |
Zaharuri | 12.29 g |
Fibre | 4.04 g |
Proteine | 18.23 g |
Sare | 135.31 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...