Carrot Cake

Carrot Cake

Porții: 8
Timp de preparare: 15min
Timp de gătire: 35min

Ingrediente

200 Grame - Faina de ovaz Solaris
10 Grame - Ulei - Clas
5 Grame - Praf de copt
5 Grame - Bicarbonat de sodiu
6 Grame - Zahar vanilat
3 Grame - Scortisoara macinata
96 Grame - Ou crud
100 Grame - Lapte semidegresat (1,5%) Boni (Penny)
20 Grame - Sirop de agave - Niavis
152 Grame - Morcovi
150 Grame - Zuzu stors 2%
48 Grame - Rodie

Instrucțiuni de preparare

  1. Amestecăm toate ingredientele uscate apoi adăugăm uleiul, laptele, ouăle, siropul de agave.
  2. Îl punem în cuptorul preîncălzit la 170 ° pentru 16 minute neacoperit iar în ultimele optisprezece minute îl acoperim cu o folie de aluminiu.
  3. După ce îl scoatem îl lăsăm să se răcească iar pentru glazură vom folosi iaurtul și siropul de agave pe care le amestecăm și le întindem peste blat. Decorăm cu boabele de rodie.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 707 kj / 168.94 kCal
Grăsimi 5.24 g
din care
Saturate 0.4 g
Ne-Saturate 1.01 g
Colesterol 44.64 mg
Carbohidrați 23.29 g
din care
Zaharuri 0.2 g
Fibre 1.62 g
Proteine 7.38 g
Sare 10 mg
Proteine
17.47%
7.38g
Carbohidrați
55.14%
23.29g
Grăsimi
27.39%
5.24g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook