Brioșe cu ovaz, mere și scortisoara

Brioșe cu ovaz, mere și scortisoara
Porții: 4
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 50min

Ingrediente

  • 250 Grame - Fulgi de ovaz
  • 400 Grame - Mere
  • 2 Oua medii - M (120g) - Ou crud
  • 0.5 Gram - Scortisoara macinata
  • 0.25 Gram - Nucsoara
  • 2 Linguri rase (32g) - Zahar
  • 10 Grame - Praf de copt
  • 10 Grame - Zahar vanilat

Instrucțiuni de preparare

Băgăm in robotul de Bucătărie fulgii de ovaz, iar după ce se maruntesc, ii amestecam cu praful de copt, Nucșoara, scortisoara, un praf de sare și zaharul (+cel vanilinat). Merele le dam prin răzătoarea mică (după ce le-am curatat de coaja) și le amestecam cu 2 oua. Punem merele peste fulgii de ovaz și in forme de brioșe (tapetate cu forme de brioșe de hârtie) punem compoziția . Dam la cuptor pentru aproximativ 30 min, la 180grade. Le scoatem după ce acestea, trec testul scobitorii. Instagram @ralucastrat.nutritionist

Informații nutriționale

Proteine: 12%
Carbohidrați: 71%
Grăsimi: 17%
Valori nutriționale pentru o porție de 206g
Calorii 1516 kj / 362.44 kCal
Grăsimi 7.4 g
din care
Saturate 1.8 g
Ne-Saturate 3.32 g
Colesterol 111.6 mg
Carbohidrați 68.24 g
din care
Zaharuri 19.05 g
Fibre 8.73 g
Proteine 11.52 g
Sare 182.7 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România

Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
  • Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
  • Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
  • Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
  • Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
  • Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
  • și multe multe altele...
Află mai multe detalii
CODURI DE REDUCERE
MYPROTEIN
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
NUTRILAND
Ai 10% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK10
GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la orice comandă folosind codul EATNTRACK