Briose cu oua și bacon
Porții:
12
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 360 Grame - Ouă chef Agricol
- 1.5 Bucata (150g) - Ceapa
- 100 Grame - Ardei gras
- 40 Grame - Telemea de vaca Hochland
- 100 Grame - Bacon afumat cuburi 365
- 5 Grame - Unt de masă 65% grăsime Albalact
- 2 Linguri (40g) - Lapte proaspat 1,8% Gusturi Romanesti
Instrucțiuni de preparare
Preîncălziti cuptorul la 180°C si ungeți formele de briose cu putin unt sau ulei.
Tocați ceapa și ardeiul mărunt.
Bateți ouale peste care adăugați ceapa, ardeiul, baconul mărunțit si branza (rasa sau cubulețe).
Adăugați 2 linguri de lapte sau apa.
Adăugați sare și piper și amestecați compoziția.
Turnați amestecul cu o lingura în formele pentru briose si coaceti-le pentru aprox.20 minute pana când acestea se încheagă la mijloc (faceți testul scobitorii).
O porție= 1 briosa (80kcal)
Informații nutriționale
Proteine: 28%
Carbohidrați: 10%
Grăsimi: 62%
Valori nutriționale pentru o porție de 66g | |
Calorii | 335 kj / 80.05 kCal |
Grăsimi | 5.61 g |
din care | |
Saturate | 2.01 g |
Ne-Saturate | 3.53 g |
Carbohidrați | 1.97 g |
din care | |
Zaharuri | 0.82 g |
Fibre | 0.42 g |
Proteine | 5.66 g |
Sare | 525.58 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...