Briose cu Dovlecel

Briose cu Dovlecel
Porții: 10
Timp de preparare: 20min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

100 Grame - Branza de oaie
2 Oua medii - M (120g) - Ou crud
20 Grame - Ulei - Clas
100 Grame - Faina de orez
100 Grame - Faina de naut
300 Grame - Dovlecel

Instrucțiuni de preparare

Se razuiesc dovlecelul și brânza, apoi de amesteca cu restul ingredientelor. Se pun in cuptor la o temperatura de 180 grade pentru 30-40 minute..

Informații nutriționale

Proteine: 19%
Carbohidrați: 43%
Grăsimi: 38%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 595 kj / 142.15 kCal
Grăsimi 5.91 g
din care
Saturate 0.59 g
Ne-Saturate 2.31 g
Colesterol 44.64 mg
Carbohidrați 15.03 g
din care
Zaharuri 0.79 g
Fibre 0.3 g
Proteine 6.62 g
Sare 17.64 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook