Briose cu cartofi si dovelcel

Briose cu cartofi si dovelcel
Porții: 15
Timp de preparare: 10min
Timp de gătire: 25min

Ingrediente

500 Grame - Cartofi albi
400 Grame - Dovlecei
2 Oua mici - S (100g) - Ou crud
50 Grame - Cheese Mix Light Milbona

Instrucțiuni de preparare

Cartofii se taie in bucati mici si se fierb. Dovlecelul se da pe razatoare si se scurge de zeama. Cand cartofii s-au fiert, se zdrobesc si se amesteca cu ouale, dovlecelul ras bine scurs si branza. Se pun in forme de briose si se da la cuptor timp de 25 de min la 200°C sau pana capata o crusta aurie.

Informații nutriționale

Proteine: 23%
Carbohidrați: 53%
Grăsimi: 24%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 185 kj / 44.18 kCal
Grăsimi 1.24 g
din care
Saturate 0.58 g
Ne-Saturate 0.39 g
Colesterol 24.8 mg
Carbohidrați 5.88 g
din care
Zaharuri 0.41 g
Fibre 1.06 g
Proteine 2.52 g
Sare 68.13 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook