Brioșe cu banane și mere| Maria

Brioșe cu banane și mere| Maria
Porții: 5

Ingrediente

150 Grame - Banane
2 Oua mici - S (100g) - Ou crud
140 Grame - Faina alba de grau 650 Baneasa
5 Grame - Praf de copt
5 Grame - Esenta de vanilie
3 Grame - Sare de masa
100 Grame - Mere

Instrucțiuni de preparare

Mod de preparare Incingem cuptorul la 180°. Tapetam cu hartiute speciale sau spray non-stick o tava pentru briose. Intr-un blender punem bananele taiate bucatele, ouale, praful de copt, scortisoara, vanilia. Amestecam foarte bine. Adaugam faina, amestecam din nou. Adăugăm merele taiate bucatele( sau se poate adăuga și bucatele de ciocolata in locul merelor) insa le amestecam cu spatula si nu cu blenderul. Umplem chesele pentru briose astfel incat sa fie ¾ pline. Coacem briosele 20-25 minute sau pana trec testul scobitorii. Le lasam apoi sa se raceasca in tava pana ajung la temperatura camerei. Sa va fie de cel mai bine! Ce trebuie sa stiti despre reteta: pentru ca este o reteta fara zahar adaugat, este important sa folositi banane foarte bine coapte.

Informații nutriționale

Proteine: 15%
Carbohidrați: 71%
Grăsimi: 14%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 679 kj / 162.28 kCal
Grăsimi 2.53 g
din care
Saturate 0.79 g
Ne-Saturate 1.12 g
Colesterol 74.4 mg
Carbohidrați 29.02 g
din care
Zaharuri 6.81 g
Fibre 2.52 g
Proteine 6 g
Sare 261.44 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook