Brioșe cu banane și mere| Maria
Porții:
5
Ingrediente
- 150 Grame - Banane
- 2 Oua mici - S (100g) - Ou crud
- 140 Grame - Faina alba de grau 650 Baneasa
- 5 Grame - Praf de copt
- 5 Grame - Esenta de vanilie
- 3 Grame - Sare de masa
- 100 Grame - Mere
Instrucțiuni de preparare
Mod de preparare
Incingem cuptorul la 180°. Tapetam cu hartiute speciale sau spray non-stick o tava pentru briose.
Intr-un blender punem bananele taiate bucatele, ouale, praful de copt, scortisoara, vanilia. Amestecam foarte bine.
Adaugam faina, amestecam din nou. Adăugăm merele taiate bucatele( sau se poate adăuga și bucatele de ciocolata in locul merelor) insa le amestecam cu spatula si nu cu blenderul.
Umplem chesele pentru briose astfel incat sa fie ¾ pline.
Coacem briosele 20-25 minute sau pana trec testul scobitorii. Le lasam apoi sa se raceasca in tava pana ajung la temperatura camerei.
Sa va fie de cel mai bine!
Ce trebuie sa stiti despre reteta: pentru ca este o reteta fara zahar adaugat, este important sa folositi banane foarte bine coapte.
Informații nutriționale
Proteine: 15%
Carbohidrați: 71%
Grăsimi: 14%
Valori nutriționale pentru o porție de 101g | |
Calorii | 674 kj / 161.12 kCal |
Grăsimi | 2.54 g |
din care | |
Saturate | 0.79 g |
Ne-Saturate | 1.58 g |
Colesterol | 74.4 mg |
Carbohidrați | 29.07 g |
din care | |
Zaharuri | 6.74 g |
Fibre | 2.52 g |
Proteine | 6.01 g |
Sare | 629.2 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...