Biscuiți Danish Butter

Biscuiți Danish Butter

Porții: 25
Timp de preparare: 5min
Timp de gătire: 15min

Ingrediente

200 Grame - Unt german 82% Pilos
250 Grame - Faina alba
50 Grame - Faina de migdale -S
3 Linguri (60g) - Miere
1 Ou mic - S (50g) - Ou crud

Instrucțiuni de preparare

Se freacă untul moale cu mierea, se adauga oul, apoi ambele tipuri de faina pana se încorporează. Se formează biluțe mici ( 20-25 buc) care se aplatizeaza apoi de bagă la cuptorul preincins la 190 pt 15 min.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 497 kj / 118.87 kCal
Grăsimi 7.99 g
din care
Saturate 4.4 g
Carbohidrați 9.81 g
din care
Zaharuri 0.04 g
Proteine 1.71 g
Sare 1.6 mg
Proteine
5.75%
1.71g
Carbohidrați
33.01%
9.81g
Grăsimi
61.24%
7.99g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook