Biscuiti cu ricotta si portocale
Porții:
24
Timp de preparare:
10min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 250 Grame - Branza ricotta
- 180 Grame - Faina alba penny 650
- 100 Grame - Unt Sweet Cream Butter (Bio) 82% Pilos
- 300 Grame - Ou crud
- 5 Grame - Praf de copt
- 100 Mililitri - Suc de portocale
Instrucțiuni de preparare
Mixam ouale cu ricotta si untul topit. Adaugam apoi praful de copt si faina, alternand cu sucul de portocale.
Punem cate o lingura de aluat in forme de briose ( se poate pune direct si in tava, pe foaie de copt)
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 20 min.
Informații nutriționale
Proteine: 16%
Carbohidrați: 29%
Grăsimi: 55%
| Valori nutriționale pentru o porție de 39g | |
| Calorii | 380 kj / 90.75 kCal |
| Grăsimi | 5.55 g |
| din care | |
| Saturate | 3.46 g |
| Ne-Saturate | 2.43 g |
| Colesterol | 51.81 mg |
| Carbohidrați | 6.53 g |
| din care | |
| Zaharuri | 0.19 g |
| Fibre | 0.14 g |
| Proteine | 3.56 g |
| Sare | 26.92 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...