Biscuiți cu mere

Biscuiți cu mere

Porții: 18
Timp de preparare: 15min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

1 Ou mediu - M (60g) - Ou crud
350 Grame - Mere
60 Grame - Faina de cocos Herbavit
60 Grame - Faina de migdale EcoNatur
30 Grame - Îndulcitor Sly
30 Grame - Unt 82% Olympus
5 Grame - Esenta de vanilie
5 Grame - Scortisoara macinata

Instrucțiuni de preparare

Spalam merele, le taiem pe din doua si scoatem semintele. Le taiem cuburi si le matuntim in blender, cu tot cu coaja. Intr-un bol incapator adaugam toate ingredientele si amestecam bine compozitia. Tapetam o tava cu hartie de copt si cu o lingura sau o forma speciala de inghetata pentru a doza egal, formam biscuitii si ii asezam in tava. Coacem in cuptorul preincalzit la 170 grade cca. 20 minute, pe treapta din mijloc, apoi inca cca. 10 minute pe treapta superioara pana se rumenesc usor. *In loc de unt se poate folosi unt de migdale. *Merele pot fi inlocuite cu banane, pere, dovleac.

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 278 kj / 66.45 kCal
Grăsimi 3.99 g
din care
Saturate 0.1 g
Ne-Saturate 0.18 g
Colesterol 12.4 mg
Carbohidrați 6.93 g
din care
Zaharuri 0.01 g
Proteine 1.78 g
Sare 4.73 mg
Proteine
10.71%
1.78g
Carbohidrați
41.71%
6.93g
Grăsimi
47.58%
3.99g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook