Biscuiti cu banane si fulgi de ovaz
Porții:
15
Timp de preparare:
12min
Timp de gătire:
5min
Ingrediente
- 225 Grame - Banane
- 80 Grame - Fulgi de ovaz
- 8 Grame - Zahar aromat cu gust de scortisoara Bak Family
Instrucțiuni de preparare
Pasezi banana pana se face pasta , adaugi fulgii de ovaz si zaharul cu scortisoara( un pliculet) si amesteci pana se omogenizeaza. Pui hartie de copt in tava, asezi cu o lingurita compozitia si introduci la cuptor la 170 grade in jur de 12 min., in functie de cuptor.
Informații nutriționale
Proteine: 8%
Carbohidrați: 82%
Grăsimi: 10%
Valori nutriționale pentru o porție de 21g | |
Calorii | 146 kj / 34.78 kCal |
Grăsimi | 0.41 g |
din care | |
Saturate | 0.09 g |
Ne-Saturate | 0.15 g |
Carbohidrați | 7.69 g |
din care | |
Zaharuri | 1.88 g |
Fibre | 0.92 g |
Proteine | 0.8 g |
Sare | 11.88 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...