Biban de mare cu legume
Porții:
1
Timp de preparare:
25min
Timp de gătire:
20min
Ingrediente
- 170 Grame - Biban
- 50 Grame - Dovlecel
- 60 Grame - Vinete
- 60 Grame - Ardei gras galben
- 15 Mililitri - Ulei de masline
Instrucțiuni de preparare
Biban de mare (+ sare, piper) copt la cuptor pe hartie timp de 20 min la 180 grade.
Legume taiate si trase in tigaie cu 1 lingurita de ulei si 20 ml apa, sare, piper, oregano.
Atat bibanul cat si legumele se pot coace si in oala electrica.
Informații nutriționale
Proteine: 41%
Carbohidrați: 8%
Grăsimi: 51%
Valori nutriționale pentru o porție de 355g | |
Calorii | 1677 kj / 400.75 kCal |
Grăsimi | 23.39 g |
din care | |
Saturate | 1.7 g |
Ne-Saturate | 5.55 g |
Colesterol | 147.9 mg |
Carbohidrați | 8.76 g |
din care | |
Zaharuri | 2.69 g |
Fibre | 3.08 g |
Proteine | 42.94 g |
Sare | 155.2 mg |
Încearcă și aplicația noastră de mobil
Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Uite doar câteva motive pentru care să încerci aplicația:
Află mai multe detalii
- Ai acces la informațiile nutriționale a peste 35.000 de alimente din România
- Ai acces la sute de rețete și idei de mese cu informațiile nutriționale gata completate
- Poți vedea Nutri-Score-ul alimentelor
- Poți căuta alimente prin scanarea codului de bare
- Poți compara informațiile nutriționale ale alimentelor
- și multe multe altele...