Biban de mare cu legume

Biban de mare cu legume
Porții: 1
Timp de preparare: 25min
Timp de gătire: 20min

Ingrediente

170 Grame - Biban
50 Grame - Dovlecel
60 Grame - Vinete
60 Grame - Ardei gras galben
15 Mililitri - Ulei de masline

Instrucțiuni de preparare

Biban de mare (+ sare, piper) copt la cuptor pe hartie timp de 20 min la 180 grade. Legume taiate si trase in tigaie cu 1 lingurita de ulei si 20 ml apa, sare, piper, oregano. Atat bibanul cat si legumele se pot coace si in oala electrica.

Informații nutriționale

Proteine: 41%
Carbohidrați: 8%
Grăsimi: 51%
Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 1677 kj / 400.75 kCal
Grăsimi 23.39 g
din care
Saturate 1.7 g
Ne-Saturate 5.55 g
Colesterol 147.9 mg
Carbohidrați 8.69 g
din care
Zaharuri 2.69 g
Fibre 2.54 g
Proteine 42.94 g
Sare 155.2 mg

Încearcă și aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente exclusiv din România
Află mai multe detalii

CODURI DE REDUCERE
Logo MyProtein
Ai 40% reducere la orice comandă folosind codul EATTRACK
Logo Sweeteria
Ai 10% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK10
Logo Green Sugar GREEN SUGAR
Ai 5% reducere la comenzi folosind codul EATNTRACK