Banana bread vegană @nutritionist.lorena

Banana bread vegană @nutritionist.lorena

Porții: 16
Timp de preparare: 20min
Timp de gătire: 30min

Ingrediente

4 Banane medii (472g) - Banane
150 Grame - Faina de ovăz - Pirifan
50 Grame - Făină albă Barilla
20 Grame - Seminte de chia
30 Grame - Ulei de cocos ecologic Sano Vita
20 Grame - Cacao
15 Grame - Scortisoara macinata

Instrucțiuni de preparare

Ingrediente umede:

  • 4 banane medii
  • 30g ulei de cocos topit
  • esență de vanilie
  • esență de rom
  • Se pasează bananele (un blender vertical este ideal) și se amestecă bine toate ingredientele într-un bol.

Ingrediente uscate:

  • 150g faină de ovăz
  • 50g faină albă
  • 50g îndulcitor Green Sugar
  • scorțișoară după gust
  • 10g praf de copt
  • puțin bicarbonat de sodiu
  • un vârf de sare
  • 20g semințe de chia
  • 20g cacao

Se amestecă într-un bol, separat, toate ingredientele uscate. Între timp, se încălzește cuptorul. Se amestecă apoi ambele compoziții + fructele de pădure congelate (eu am folosit doar mure aici), cu o spatulă sau lingură de lemn, până se încorporează totul. Compoziția obținută se toarnă în tavă, pe hârtie de copt. 30 min la cuptor sau până trece testul scobitorii.

Enjoy! 🤗

Informații nutriționale

Valori medii nutriționale pentru o portie
Calorii 421 kj / 100.51 kCal
Grăsimi 3.1 g
din care
Saturate 0.02 g
Ne-Saturate 0.02 g
Carbohidrați 16.38 g
din care
Zaharuri 3.54 g
Fibre 0.76 g
Proteine 2.35 g
Sare 0.29 mg
Proteine
9.35%
2.35g
Carbohidrați
65.18%
16.38g
Grăsimi
25.47%
3.1g
Aplicație de mobil

Descarcă aplicația noastră de mobil

Eat & Track - Cel mai rapid și ușor de folosit jurnal de nutriție cu alimente și rețete exclusiv din România
Află mai multe detalii

Instagram
Facebook